Προβολή Εγγράφου

Λυμένα παραδείγματα και θέματα
ΤάξηΓ Λυκείου
ΜάθημαΜαθηματικά προσανατολισμού

Το παρόν αποτελεί μία συλλογή λυμένων παραδειγμάτων και θεμάτων πάνω στην ύλη της πρώτης ενότητας των Μαθηματικών προσανατολισμού της Γ ́ Γενικού Λυκείου. Τα παραδείγματα που θα βρείτε εδώ μέσα είναι απλά, εν γένει, και στοχεύουν στο να εμπεδωθούν οι βασικές έννοιες της ενότητας. Ωστόσο, τα λυμένα θέματα που βρίσκονται στο τέλος του παρόντος είναι πιο απαιτητικά και απαιτούν συνδυασμό των γνώσεων πουέχει αποκτήσει ως τώρα ο/η μαθητής/τρια.


Το παρόν αποτελεί μέρος σειράς σημειώσεων, λυμένων παραδειγμάτων και, γενικότερα, διδακτικού υλικού για όλες τις τάξεις του λυκείου που μπορείτε να βρείτε στο aftermathsgr.wordpress.com. Για λάθη, διορθώσεις, παραλείψεις και προτάσεις επικοινωνήστε μαζί μου είτε μέσω e-mail στο vassileiosmarkos@gmail.com είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας: https://aftermathsgr.wordpress.com/contact/.

Άσκηση


Λήψη Εγγράφου



Χρήστης:

Μάρκος Βασίλης




Σχετικά Έγγραφα



Σχόλια

Μάρκος Βασίλης


Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο τέχνες με ενδιαφέρουν εντόνως - βέβαια στη ζωγραφική δεν τα πηγαίνω και τόσο καλά, αλλά μπορώ να απολαμβάνω, τουλάχιστον, τα έργα μεγάλων καλλιτεχνών! :)


Ημερομηνία: 2020-08-29 13:10:55

Στέλιος Μιχαήλογλου


Πολύ καλή εργασία κύριε Μάρκο και ακόμη πιο ενδιαφέρον η παρουσίαση τους στο site με μουσική ή ζωγραφική.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

 


Ημερομηνία: 2020-08-29 06:41:30



Όροι Χρήσης Προσωπικών Δεδομένων
Copyright © 2014 askisopolis.gr Team
Created by : servicesweb030@gmail.com